OM BEAU

Om BEAU beauty by tailbox och vår affärsidé

Vi är tailbox AB, och erbjuder månadsboxen BEAU skönhetsbox i en månadsprenumeration. Vi har funnits i snart 3 år med ett varierat sortiment av månadsboxar. 

BEAU skönhetsbox är ny för 2020 & framtaget för kvinnor i alla åldrar. Vi väljer själva ut vilka produkter vi vill ha med i våra månadsboxar och har många samarbeten med kända märken och grossister runt om i både norden och Europa. Vi letar och väljer ut produkter som vi själva skulle vilja ha, och vi testar alla produkter innan de kommer med i en månadsbox. Vårt sortiment av märkesprodukter kommer bland annat från Clinique, Burberry, Revlon, Toni & Guy, Balmain, Calvin Klein, I Love…, Cosmopolitan, Dr. Pierre Ricaud och många fler. Vår kärna och företagsidé är att skapa och erbjuda månadsboxar som ger kunden en upplevelse och tillfredställelse. 
Vår nya produkt-

  • BEAU skönhetsbox–  Vår skönhetsbox är en månadsprenumeration där kunden får noga utvalda, skönhetsprodukter från kända märken levererade i en månadsbox. Produkterna i BEAU är antingen i originalstorlek eller i travel size, paketerade i en box. BEAU prenumerationsbox skickas ut till kund en gång i månaden, vanligtvis i början av varje månad. Värdet på skönhetsprodukterna överstiger alltid priset du betalar varje månad. Betalning för våra prenumerationer sker genom Klarna. Frakt tillkommer.

Hör gärna av dig om du har frågor, funderingar eller vill samarbeta med oss på BEAU!
mail: josefin@tailbox.se eller kundservice@tailbox.se
så svarar vi så fort som möjligt!

mvh
teamet bakom BEAU beautybox by tailbox


Facebook


Instagram