Om tailbox och vår affärsidé
Vi är tailbox AB och är ett företag med hundar i fokus. Vi har snart funnits i 2 år och skickat ut massor av härliga tailboxar till hundar runt om i Sverige. Vi väljer själva ut vilka produkter vi vill ha med i våra tailboxar & i vår nyhet tailbag prenumeration och har många samarbeten med kända märken och grossister runt om i både norden och europa. Vi letar och väljer ut produkter som vi själva skulle köpa till våran egen hund Bosse, som också ofta får testa produkterna innan de kommer med i en tailbox. Vi driver tailbox med tankesättet att det är roligt att vara hund! Humor, kärlek till hunden och bra produkter är kärnan i tailbox varumärke.
Våra olika produkter –

  • NYHET – ”tailBag” månadsprenumerationer –  Varje tailBag följer ett utvalt Tema med 4-5 st produkter (eller i vår ”mini tailBag” prenumeration med 3 st produkter) per månad från kända märken inom hundprodukter, hundleksaker, hundgodis m.m. Värdet på produkterna överstiger alltid priset du betalar för tailBag per månad. Betalning för våra prenumerationer sker genom Klarna.
  • Tailbox originalbox – en presentbox/engångsbox fylld med 4-5 utvalda, kända varumärken inom hundprodukter för hunden. Det kan vara allt från hundleksaker, hundgodis, hundprodukter m.m. Obs! Ingen prenumeration.

Hör gärna av dig om du har frågor, funderingar eller vill samarbeta med oss!
mail: josefin@tailbox. se eller kundservice@tailbox.se
så svarar vi så fort som möjligt!
mvh
teamet bakom tailbox
– för att det är roligt att vara hund!-

Facebook


Instagram